KAMELEON K1

Ervaar de perfecte harmonie tussen functionaliteit en elegantie met de KAMELEON K1, zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in het ambachtelijke hart van Roemenië. Deze akoestische cabine belichaamt het summum van stijlvolle efficiëntie en biedt een ongeëvenaarde oplossing voor belangrijke gesprekken en videoconferenties.

Met de K1 kunt u zich volledig richten op uw discussies zonder de angst om uw collega's te storen. De geïntegreerde akoestische isolatie zorgt voor een privé en ongestoord gesprek, waardoor u een optimale concentratie en effectiviteit bereikt.

 

KAMELEON K1.5

De KAMELEON K1.5 is niet zomaar een akoestische cabine; het is een doordachte oplossing voor langdurige bureau gerelateerde taken, belangrijke gesprekken, en videoconferenties. Compact van formaat, maar groots in efficiëntie, deze cabine is ontworpen om u te helpen gefocust te blijven en uw werk met precisie en toewijding af te ronden.

KAMELEON K2

De KAMELEON K2 - een meesterlijk ontworpen en vervaardigde akoestische cabine, geboren uit toewijding en geperfectioneerd in Roemenië. Deze hoogwaardige, met liefde gemaakte cabine is ontworpen om een oase van privacy te bieden in de dynamische wereld van moderne kantoren.

KAMELEON K4

De KAMELEON K4, een meesterwerk dat met liefde is ontworpen en vervaardigd in het hart van Roemenië. Deze veelzijdige cabine biedt niet alleen een esthetisch hoogstaand design, maar ook functionaliteit die perfect aansluit bij de moderne behoeften van vandaag.

KAMELEON K6

Ontworpen en vervaardigd met toewijding in het prachtige Roemenië, presenteert de KAMELEON K6 een indrukwekkende balans tussen comfort en functionaliteit. Deze hoogwaardige akoestische cabine is op maat gemaakt om een comfortabele ruimte te bieden voor zes personen, waarin u kunt genieten van een optimale privacy tijdens belangrijke gesprekken en videoconferenties.

KAMELEON K7

De KAMELEON K7, een hoogwaardige, met liefde ontworpen en geproduceerde akoestische cabine, gevestigd in het hart van Roemenië. Deze innovatieve kantooroplossing tilt uw werkomgeving naar een hoger niveau door een complete, kant-en-klare kantoorruimte te bieden, inclusief alle benodigde accessoires om de productiviteit te verhogen en een rustige, professionele omgeving te creëren.